miercuri, 27 ianuarie 2016

marți, 26 ianuarie 2016

Fluture.Martisor. Brosa.Pandant
sau mai bine zis, jumatate de fluture cu margele cusute pefetru, strasuri, cabosoane ochi de pisisca, margele toho, cipsuri ... Produs handmade . Unicat

sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Cordon/Brau folclor/Hora Unirii
Cordon lucrat pe etamina cu motiv moldovenesc,
 captusit cu pamblica saten alba si pt.legatura.
Lungimea cusuta este de ~55 cm , total 2 m.


marți, 19 ianuarie 2016

Cordon Folclor
Cordon/brau cu motiv moldovenesc , amprenta personala punand-o in alternanata inimilor, una rosie, una neagra... cusut pe etamina, captusit cu pamblica satinata rosie ,care este si de legatura. Partea lucrata ~55 cm, 2m total, lat ~7 cm
Produs handmade .

Colier Albastru Zodia Pesti
Colier sub semnul zodiei Pesti, cu cipsuri semipretioase de lapis-lazuli, piatra regala, margele de nisip, cristale fatetate , cusute pe fetru si captusit. Produs handmade. Unicat.
Colier statement Negru Onix Capricorn
Colier sub semnul Zodiei Capricorn, din flori, piatra si cipsuri semipretioase onix negru, cu margele nisip si cristale fatetate, cusute pe fetru si captusit. Produs handmade. Unicat.

Colier statement "Cu cheia de gat"
sau cu inima la gat, colier din doua piese : o cheie si o inima , margelite , se pot purta impreuna sau separat (inima) dupa cum arata poza. Colier handmade, Unicat.


Colier statement Industrial Art
Colier din balama, saibe, oilite, margele sticla si margele sin nuca de cocos, cusute pe material denim/blug, captusit. Produs handmade. Unicat.